Inai-dvd video’s

Aikido hoofdworp (Inai-dvd 10)

Hoofdworp: nr. 10 van de tien aikido-technieken (met verschillende aanvalsvormen) die gepubliceerd zijn via de INAI-dvd uit 2004. Extra: handleiding.

Aikido klemworp (Inai-dvd 9)

Klemworp: nr. 9 van de tien aikido-technieken (met verschillende aanvalsvormen) die gepubliceerd zijn via de INAI-dvd uit 2004. Extra: handleiding.

Aikido cirkelworp (Inai-dvd 8)

Cirkelworp: nr. 8 van de tien aikido-technieken (met verschillende aanvalsvormen) die gepubliceerd zijn via de INAI-dvd uit 2004. Extra: handleiding.

Aikido veegworp (Inai-dvd 7)

Veegworp: nr. 7 van de tien aikido-technieken (met verschillende aanvalsvormen) die gepubliceerd zijn via de INAI-dvd uit 2004. Extra: handleiding.

Aikido zwaardworp (Inai-dvd 6)

Zwaardworp: nr. 6 van de tien aikido-technieken (met verschillende aanvalsvormen) die gepubliceerd zijn via de INAI-dvd uit 2004. Extra: handleiding.

Aikido golfworp (Inai-dvd 5)

Golfworp: nr. 5 van de tien aikido-technieken (met verschillende aanvalsvormen) die gepubliceerd zijn via de INAI-dvd uit 2004. Extra: handleiding.

Aikido tolworp (Inai-dvd 4)

Tolworp: nr. 4 van de tien aikido-technieken (met verschillende aanvalsvormen) die gepubliceerd zijn via de INAI-dvd uit 2004. Extra: handleiding.

Aikido wigworp (Inai-dvd 3)

Wigworp: nr. 3 van de tien aikido-technieken (met verschillende aanvalsvormen) die gepubliceerd zijn via de INAI-dvd uit 2004. Extra: handleiding.

Aikido asworp (Inai-dvd 2)

Asworp: nr. 2 van de tien aikido-technieken (met verschillende aanvalsvormen) die gepubliceerd zijn via de INAI-dvd uit 2004. Extra: handleiding.

Aikido leunworp (Inai-dvd 1)

Leunworp: nr. 1 van de tien aikido-technieken (met verschillende aanvalsvormen) die gepubliceerd zijn via de INAI-dvd uit 2004. Extra: handleiding.

◄║►